StepForward

"Er komt meer bij kijken dan hopen op een wonder"

Prof. Marc Possover

Prof Marc Possover

Marc Possover , MD , PhD begon zijn medische studies aan de Universiteit van Nancy , Frankrijk op de leeftijd van 15 en studeerde toen hij 22 jaar oud was . Hij is gecertificeerd als een specialist in de Gynaecologie en Verloskunde , Gynaecologische Chirurgie , en Gynaecologische Oncologie in zowel Zwitserland als Duitsland.

 

Professor Possover is momenteel directeur van de Possover International Medical Center, hoogleraar Neuropelveology aan de Universiteit van Aarhus , Denemarken , en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Keulen , Duitsland . Hij is ook de voorzitter van de International School of Neuropelveology , de pionier in het gebruik van minimaal invasieve chirurgische procedures voor de behandeling van gynaecologische en bekken kanker en diep infiltrerende endometriose , en 's werelds toonaangevende expert in de behandeling van bekken zenuwaandoeningen .

Marc Possover is de oprichter van neuropelveology - een nieuwe tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met neuropathische pijn in het bekken , endometriose van het bekken zenuwen en bekken zenuw dysfunctie . Daarnaast heeft hij zenuwsparende bekken chirurgische procedures alsmede een procedure ontwikkeld voor laparoscopische implantatie van neuroprostheses , die ontworpen zijn om de wervelkolom slachtoffers dwarslaesie staat te bekken en motorische functies te herstellen .

Professor Possover is nationaal en internationaal bekend om zijn onderzoek en academische en klinische prestaties op het gebied van gynaecologische oncologie , endometriose chirurgie en neuropelveology . Hij heeft talloze onderscheidingen ontvangen van de toonaangevende en meest prestigieuze medische genootschappen , en heeft vele wetenschappelijke publicaties in medische tijdschriften geschreven , naast bijdragen aan tal van medische handboeken en naslagwerken .

Hij is lid van diverse medische verenigingen en heeft belangrijke posities als adviseur en recensent voor diverse medische tijdschriften . Professor Possover is bestuurslid van de Europese Endometriose League en de Duitse en Zwitserse Verenigingen voor Gynaecologische Endoscopie ( AGO ) en Gynaecologische Oncologie ( AGE ) . Artikelen over zijn werk verschijnen regelmatig in diverse medische tijdschriften . Daarnaast is hij een ambassadeur van het Wereld Endometriose Society en lid van de " toonaangevende chirurgen in de wereld" . Professor Marc Possover is ook gecertificeerd als een laparoscopische chirurg door de Amerikaanse Raad van Gynaecologische Endoscopie . Hij reist naar vele internationale conferenties om zijn kennis over zenuw-sparende chirurgische procedures te delen . Hij staat bekend als de grondlegger en pionier van neuropelveology .