StepForward

"Er komt meer bij kijken dan hopen op een wonder"

Geweldig gebaar van Perspectief Group BV Harderwijk

Perspectief houdt zich bezig met arbodienstverlening en verzuimmanagement, P&O diensten en arbeidsmobiliteit. Uw wensen en behoeften staan voor hun centraal en daarom ondersteunen zij u op maat.

Lees meer...

Loom armband actie

De afgelopen weken zijn Lize van Veen en Luna&Juno de Louw (Harderwijk), erg druk geweest met het maken en verkopen van Loom armbandjes. De volledige opbrengst is gedoneerd aan StepForward, super bedankt meiden!

Serious Six veiling een groot succes!

Wat hebben ze een geweldige avond gehad! Mooi weer, grote opkomst, gulle mensen en heel veel lol en gezelligheid! Ze konden de avond mooi afsluiten....€ 8.000 is er ingezameld voor hun goede doelen#spierenvoorspieren en #stepForward. Daarnaast was er de volgende dag nog een gulle anonieme gever die het bedrag afronden op € 10.000. Wat een geweldig resultaat.

We wensen de meiden een goede voorbereiding toe voor de Dam tot Dam loop en nogmaals bedankt voor jullie support en vertrouwen in StepForward.

Flessen actie CBS het Startblok

Super leuk initiatief van CBS het Startblok in Harderwijk, het Startblok heeft een flessenactie opgezet voor Stichting Stepforward. Deze actie is erg gewaardeerd, iedereen ontzettend bedankt voor deze leuke actie!

WINGS FOR LIFE WORLD RUN

De Wings for Life World Run is een volledig nieuw evenement dat nog nooit voor hardlopen of een andere sport is gehouden. Waarom? Omdat het een echt wereldwijd avontuur is, met tot wel veertig locaties, waarbij iedereen overal ter wereld precies op hetzelfde moment aan het lopen is! 100% van de opbrengsten van het evenement gaat naar de stichting Wings for Life, die onderzoek steunt naar genezing van dwarslaesie. Deze wedstrijd brengt lopers van over de hele wereld bijeen in één race om te hardlopen voor diegenen die dat niet kunnen!