StepForward

"Er komt meer bij kijken dan hopen op een wonder"

Bezoek Patrick aan Professor Possover

Op 27 november 2017 had ik een afspraak met dokter Possover te Zwitserland om de mogelijkheden voor een eventuele operatie te bespreken. De arts moet wel een reële kans zien dat de operatie zinvol is. Gelukkig was het een zeer positief gesprek en is de arts mij bereid te opereren. Tijdens de operatie wordt er een oplaadbare pacemaker in mijn buik geplaatst, hier zitten draadjes aan welke continu stroom afgeven aan mijn zenuwen. Hierdoor ontstaan er activiteiten in mijn benen waardoor er weer spiermassa ontwikkeld wordt en een normale doorbloeding krijg. Als de operatie goed uitpakt, zou ik na de operatie, met behulp van krukken, weer kleine stukjes kunnen lopen, dit is iets waar ik alleen maar van kan dromen.

Het is een zeer kostbare operatie, helaas betaald de zorgverzekeraar helemaal niks. Via deze stichting wil ik graag geld inzamelen om mijn droom in vervulling te brengen.Step Forward is gekoppeld aan het Sportfonds Move Better van Fonds Gehandicaptensport en heeft daarmee een ANBI status. Hierdoor kan er veilig gedoneerd worden en is het fiscaal aantrekkelijk. Voor de operatie is er ongeveer 75.000,- euro nodig.

Het zou fantastisch zijn als we mijn wens kunnen realiseren, wilt u mij hierbij helpen? Doneren kan via de gegevens/ button op de homepage.

Alvast vriendelijk bedankt, 

Gegroet,

Patrick Keijzer