StepForward

"Er komt meer bij kijken dan hopen op een wonder"

Het gaat nu toch echt gebeuren...

Net voor de benefietavond ben ik samen met mijn fysio afgereisd naar Eibelstadt in Duitsland om daar een vriend op te zoeken die in 2011 de operatie van Prof Dr. Possover heeft ondergaan. Dit bezoek was erg leerzaam voor beiden. Voor ons was het vooral goed om te zien welke vorderingen hij gemaakt heeft en hoe hij het lopen "zich eigen" heeft gemaakt, wel met krukken, maar voor een afstand van 1,2 KM draait hij zijn handen niet meer om.
Ook de krachtoefeningen en het trainen met de Powerplate was een verademing om te zien. Wederom werd bevestigd dat het geen "plug&play"-verhaal is! Er moet hard getraind worden om resultaat te boeken. Niks voor niks, zeggen ze weleens.

Omdat 21 Januari ( de benefietavond) z'n geweldig succes was, kon ik vrij snel daarna een "final" afspraak maken met Prof. Dr. Possover. Deze heeft intussen ook plaatsgevonden. Op 15 Maart jl. ben ik op en neer geweest naar Zurich. In de middag had ik een verademend gesprek met de dokter. Al mijn vragen werden beantwoord. Voor het gesprek werd een uur ingepland, maar uiteindelijk ging ik tweeënhalf  uur later naar buiten met een heerlijk gevoel.

En dan... eindelijk het is dus zo ver, de datum staat: 19 Mei 2015.

Op 18 mei zullen Mirjam en ik afreizen naar Zurich. De volgende ochtend word ik om 07:00 uur verwacht in kliniek Pyramide voor de behandeling. De gehele ingreep zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen, waarna ik twee nachten in de kliniek zal verblijven ter observatie.
Zoals nu gepland staat zullen we donderdagmiddag weer terugvliegen naar Amsterdam, waarna ik een maand lang geen zware belastingen mag hebben.

Al met al een erg spannende tijd. Zonder jullie hulp, steun en vertrouwen zou dit nooit werkelijkheid zijn geworden. Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor! A DREAM WILL COME TRUE!

Via Social media en deze nieuwsbrief hou ik jullie op de hoogte.

Twitter: @stepforwardNL
Facebook: https://www.facebook.com/stepforwardNL
Website: http://step-4ward.org/

Luciën de Louw