StepForward

"Er komt meer bij kijken dan hopen op een wonder"

De tijd vliegt!

De benefietavond, het voelt nog steeds als gisteren, maar het is al weer tweeënhalve week geleden.

Door alle leuke berichten, het uitwerken van de veiling en de contacten met Zwitserland is de tijd voorbij gevlogen.

Contact is er gelegd met de kopers van de veilingitems, facturen worden gemaakt en donaties komen nog steeds binnen. Intussen gaat de teller naar de €120.000.

Dit is een geweldig bedrag en houdt tevens in dat er een bedrag beschikbaar komt voor een eventuele tweede gegadigde die zijn of haar kwaliteit van leven kan gaan verbeteren door onze inzet.

Zelf heb ik de afgelopen week meerdere malen contact gehad met prof. Dr. Possover. Omdat mijn laatste bezoek in augustus 2011 is geweest, wil de arts nu graag weer mijn huidige status beoordelen. Qua spierkracht is alles sterker geworden, sensibiliteit (gevoel) is beter geworden; enkel de spasmes zijn nadeliger geworden. Deze zijn qua hoeveelheid niet toegenomen, maar wel qua kracht. Dit is mede veroorzaakt door het trainen. Tijdens het trainen van de quadriceps waren er spasmes aanwezig, die ook getraind werden op dat moment. Prof. Dr. Possover wil nu eerst de sterkte hiervan beoordelen alvorens ik voor behandeling overkom.

Enkele filmpjes daarvan zal ik plaatsen op de website ; http://step-4ward.org/even-voorstellen/10-video.html

Daarnaast zijn we nog in gesprek met Stichting Gehandicaptensport. Graag zouden we een samenwerkingsverband met ze aangaan. Dit maakt onze stichting nog sterker en daarbij kunnen we meeliften op een hoop ervaring, gebruik maken van hun administratieve tak, steun en support. Hierover later meer…