StepForward

"Er komt meer bij kijken dan hopen op een wonder"

Aankondiging benefietavond 21 Januari 2015

 

‘Er komt meer bij kijken dan hopen op een wonder’

Wielerliefhebbers, volgers van het Brabants Wielercafé en lezers van de Brabantse HELDEN kennen ongetwijfeld het verhaal van Luciën de Louw.

Luciën, oud-profwielrenner, getrouwd en vader van twee dochters, kwam ruim vijf jaar geleden tijdens een fietstocht ten val en liep daardoor een dwarslaesie op. Hij leek voor de rest van zijn leven veroordeeld te zijn tot een rolstoel.

 

Maar via de Zwitserse professor Marc Possover kwam hij in contact met de zogenaamde LION-technologie. Deze methode biedt de mogelijkheid om in het geval van Luciën in de toekomst weer stappen te zetten, en daarmee ook de kwaliteit van leven te verbeteren

Deze behandeling wordt echter nog niet door de ziektekostenverzekering vergoed en daarom is er veel geld nodig. En juist daarom organiseren House of Sports en de Stichting StepForward samen met het Brabants Wielercafé op woensdag 21 januari 2015 in De Groene Engel in Oss een extra Wielercafé met veiling ten bate van de behandeling van Luciën.

Daarom doen wij bij al onze contacten langs deze weg een dringende oproep om mee te denken en veilingartikelen aan te bieden die een bijdrage op kunnen leveren tijdens de veiling van 21 januari. Inmiddels zijn al enkele prachtige  items binnengekomen, zoals de gele trui van de Tourwinnaar 2013 Chris Froome, de regenboogtrui van Marianne Vos, de gele trui die Marcel Kittel  droeg in de de Tour van 2014 en een gesigneerd Ajax shirt van de huidige selectie. Verder is de racefiets aangeboden van een van ’s werelds beste renners van dit moment. Later meer hierover.

Het aanbieden van veilingartikelen en contact daarover kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie vindt u op ook op deze website

Binnenkort volgt meer informatie over dit extra Brabants Wielercafé met programma, gasten en kaartverkoop. Noteert u alvast de datum van 21 januari 2015 in uw agenda.

Wij danken u nu alvast voor het meedenken en het aanbieden van veilingartikelen.

Brabants Wielercafé Oss- Stichting StepForward